ING Private Banking lanceert eerste mobiele golftoernooi ter wereld

Deelnemers kunnen wildcards winnen voor Beat the Pro tijdens het KLM Open

ING Private Banking heeft tijdens de 100ste editie van het KLM Open een primeur. Samen met topgolfer Joost Luiten lanceert ING Private Banking ‘The Mobile Open’. Tijdens dit allereerste mobiele golftoernooi ter wereld kunnen deelnemers wildcards winnen voor Beat the Pro en mogen zij het op hole 13 op The International opnemen tegen de professionals tijdens de officiële wedstrijden. The Mobile Open start op 26 augustus en loopt tot en met 4 september.

The Mobile Open

In de game kan de deelnemer afslaan op een digitale hole 13 via de smartphone die fungeert als een golfclub. De gyroscoop in de telefoon registreert nauwkeurig beweging en snelheid, zodat de swing perfect wordt gemeten. Op een ranking board kan de deelnemer de score van de afslag zien en of er kans is op het winnen van een unieke Beat the Pro plek. Joost Luiten, toernooidirecteur van The Mobile Open: “Het is geweldig dat ING Private Banking op deze manier de golfsport toegankelijker maakt en vooruithelpt. En natuurlijk vind ik het ontzettend leuk dat ik mijzelf toernooidirecteur mag noemen van het allereerste mobiele golftoernooi ter wereld.” De game voorziet deelnemers na hun afslag van tips van Joost Luiten. Meer informatie over The Mobile Open is te vinden op ing.nl/themobileopen.

foto Joost Luiken - toernooidirecteur The Mobile Open_tcm162-177828.jpg
  • jpg

Vernieuwing van de golfsport

Als hoofdsponsor van het Nederlandse Golf heeft ING Private Banking de missie om van iedere golfliefhebber een betere golfer te maken. Steven Sedee, Manager Sportsponsoring ING Nederland: “Met dit eerste mobiele golftoernooi van de wereld zetten we weer een stap in het vernieuwen van de sport en geven we richting aan onze missie ‘Handicap omlaag, spelplezier omhoog’.” ING Private Banking is voor het vierde jaar trotse partner van het KLM Open, dat van 12 t/m 15 september plaatsvindt op The International in Amsterdam.

Hoofdsponsor Nederlands golf

Sinds 2016 is ING Private Banking hoofdsponsor van het Nederlandse golf. Als partner was ING Private Banking betrokken bij de introductie van Golf.nl, dé app voor golfend Nederland, het jeugdprogramma Raak! en de introductie van Beat the Pro, een spectaculair spelelement tijdens het KLM Open en een enorm succes bij spelers en publiek. Twee jaar gelden introduceerde ING op The Dutch een wereldprimeur met de 360 VR fan beleving. Ook daarmee werd een bijdrage geleverd aan het vernieuwen en vooruithelpen van de golfsport in Nederland.

Citaten
Het is geweldig dat ING Private Banking op deze manier de golfsport toegankelijker maakt en vooruithelpt. En natuurlijk vind ik het ontzettend leuk dat ik mijzelf toernooidirecteur mag noemen van het allereerste mobiele golftoernooi ter wereld. Joost Luiten - Toernooidirecteur
The Mobile OpenMet dit eerste mobiele golftoernooi van de wereld zetten we weer een stap in het vernieuwen van de sport en geven we richting aan onze missie ‘Handicap omlaag, spelplezier omhoog. Steven Sedee - Manager Sportsponsoring ING Nederland

Contact voor de media

Contactgegevens

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL