Laatste nieuws

ING lanceert Rond af & Spaar

ING introduceert ‘Rond af & Spaar’, een nieuwe dienst waarmee klanten automatisch kunnen sparen bij betalingen met de betaalpas, Apple Pay, Mobiel Betalen of Ideal.

ING en Allianz Direct gaan samenwerken

Vanaf 2024 zal ING in Nederland een breed scala aan verzekeringsproducten voor ondernemers aanbieden in samenwerking met Allianz Direct, de pan-Europese online verzekeraar van de Allianz Group.

ING Beleggersbarometer: beleggers licht optimistisch

Na een opvallende daling in oktober (91 punten) is de ING Beleggersbarometer in november weer boven de 100 punten gekomen: 102 punten. Beleggers zijn positiever over de algemene economische situati...

ING wijzigt tarieven in 2024

ING wijzigt per 1 januari 2024 de tarieven van enkele betaalproducten voor zakelijke klanten. Per 1 maart wijzigen ook de tarieven van betaalpakketten en enkele aanvullende betaaldiensten voor part...

35 jaar boodschappen afrekenen met je pinpas

Het is deze week 35 jaar geleden dat betalen met de pinpas bij Albert Heijn mogelijk werd gemaakt door ING (voormalig Postbank). Toen een noviteit, nu de normaalste zaak van de wereld.

ING Beleggersbarometer daalt onder 100 punten

De ING Beleggersbarometer is voor het eerst sinds februari van dit jaar onder de 100 punten gedaald, naar een score van 91.

Upcoming events

Publicatie ING BeleggersBarometer

Onderwerpen

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL