Realtime je administratie bijhouden in de ING App

ING Mobiel Bankieren App 620x324_tcm162-113158.jpg
  • jpg

Vanaf vandaag kunnen de eerste 80.000 zakelijke klanten van ING gebruik maken van de Bonnen & Facturen functionaliteit in de ING Mobiel Bankieren App. Hiermee kunnen klanten met de camera van hun smartphone een foto van de bonnen maken, die daarmee direct in de ING Mobiel Bankieren App worden opgeslagen. Hiermee zorgt ING voor tijdsbesparing en gemak voor haar klanten.

Na het fotograferen van de bon wordt deze direct aan een bij- of afschrijving gekoppeld, met de mogelijkheid voor de ondernemer om extra informatie toe te voegen. Zo blijft de bon direct digitaal bewaard in de veilige omgeving van de ING Mobiel Bankieren App en kan zo niet meer kwijt raken. Ondernemers hoeven dus geen schoenendoos of ordners met bonnen meer te bewaren. Daarnaast is de voorbereiding voor de periodieke btw-afdracht of het jaaroverzicht voor de belastingaangifte hiermee grotendeels gedaan.

Herman Tange, directeur marketing ING Zakelijk: “Met de Bonnen & Facturen-functionaliteit van ING kunnen ondernemers hun boekhouding real time bijhouden in hun Mobiel Bankieren App en ze kunnen de gegevens desgewenst downloaden via Mijn ING Zakelijk (internetbankieren). Op elk gewenst moment is een overzicht van de inkomsten, uitgaven en af te dragen btw beschikbaar in de app. Dit sluit aan bij de behoefte van ondernemers aan tijdsbesparing en overzicht bij hun financiën, zodat zij zich zoveel mogelijk kunnen richten op de kernactiviteiten van hun bedrijf.”

Na een succesvolle pilot, biedt ING de oplossing nu aan de eerste 80.000 zakelijke klanten van ING aan. Daarna biedt ING dit aan alle zakelijke gebruikers van de ING Mobiel Bankieren App. 

“De vervolgstap is dat we de Bonnen & Facturen-functionaliteit gaan koppelen aan boekhoudpakketten, waarbij we ervoor zorgen dat de ondernemer met zijn vertrouwde aanbieder kan werken,” aldus Tange. “ING zet de koers naar een digitaal platform voor ondernemers, met de ING Mobiel Bankieren App als basis, waarop we met derde partijen services aanbieden aan onze klanten. Zo kunnen  ondernemers eenvoudig, snel, en veilig hun zaken regelen met altijd real-time overzicht. Of dit nu bankzaken zijn, administratie of straks andere diensten van andere aanbieders. De meeste waardevolle merken van dit moment bieden hun klanten platforms die ook openstaan voor aanbod van producten van externe partners. Denk aan Amazon of Bol.com. De klant vergelijkt en heeft de keuze wat het beste bij hem of haar past. Een dergelijk platform bouwen wij nu om ondernemers vooruit te helpen. Bonnen & Facturen is daarbij de eerste stap.”

Met de Bonnen & Facturen-functionaliteit van ING kunnen ondernemers hun boekhouding real time bijhouden in hun Mobiel Bankieren App en ze kunnen de gegevens desgewenst downloaden via Mijn ING Zakelijk (internetbankieren). Op elk gewenst moment is een overzicht van de inkomsten, uitgaven en af te dragen btw beschikbaar in de app. Dit sluit aan bij de behoefte van ondernemers aan tijdsbesparing en overzicht bij hun financiën, zodat zij zich zoveel mogelijk kunnen richten op de kernactiviteiten van hun bedrijf. Herman Tange - Directeur marketing ING Zakelijk  
De vervolgstap is dat we de Bonnen & Facturen-functionaliteit gaan koppelen aan boekhoudpakketten, waarbij we ervoor zorgen dat de ondernemer met zijn vertrouwde aanbieder kan werken, aldus Tange. ING zet de koers naar een digitaal platform voor ondernemers, met de ING Mobiel Bankieren App als basis, waarop we met derde partijen services aanbieden aan onze klanten. Zo kunnen ondernemers eenvoudig, snel, en veilig hun zaken regelen met altijd real-time overzicht. Of dit nu bankzaken zijn, administratie of straks andere diensten van andere aanbieders. De meeste waardevolle merken van dit moment bieden hun klanten platforms die ook openstaan voor aanbod van producten van externe partners. Denk aan Amazon of Bol.com. De klant vergelijkt en heeft de keuze wat het beste bij hem of haar past. Een dergelijk platform bouwen wij nu om ondernemers vooruit te helpen. Bonnen & Facturen is daarbij de eerste stap. Herman Tange - Directeur marketing ING Zakelijk  

Contactgegevens

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL