ING lanceert beleggen met de smartphone

Altijd en overal beleggen met Zelf op de Beurs

dealing room 2_tcm162-75420.jpg
  • jpg
ING introduceert de Mobiel Beleggen App. Hiermee wordt het mogelijk om altijd en overal te beleggen via de smartphone. 24 uur per dag hebben gebruikers inzicht in hun beleggingsportefeuille en kunnen ze recente koersinformatie volgen. De afgelopen maanden hebben ruim 200 klanten al ervaring opgedaan met mobiel beleggen door het testen van de Mobiel Beleggen App. De app is zowel geschikt voor de iPhone als voor Android smartphones.

Investeren in innovatie

Klanten verwachten van ING dat ze kunnen bankieren op de manier die zij willen, dat geldt ook voor beleggen. Met de nieuwe app kunnen ING klanten op elke plek met mobiel internet hun beleggingsportefeuille beheren. ‘‘We zien dat beleggen in populariteit toeneemt. Klanten verwachten bovendien van ons dat we investeren in innovatie. De Mobiel Beleggen App is daarin weer een nieuwe stap waarmee we klanten inzicht en overzicht bieden in hun financiële zaken,’’ aldus Arnout Bloys van Treslong, directeur Tribe Beleggen & Experience Private Banking. Met de app krijgen beleggers direct inzicht in hun historisch rendement via overzichtelijke grafieken. Bovendien kunnen gebruikers via een eenvoudige ‘watchlist’ hun favoriete beleggingsinstrumenten volgen.

Getest door klanten

ING heeft de Mobiel Beleggen App ontwikkeld in samenwerking met klanten. De afgelopen maanden werd de app getest door ruim 200 klanten. Gebruikers konden vanaf het begin suggesties doen om de app te verbeteren en ook na de lancering blijven we feedback van klanten gebruiken om de app continu te optimaliseren. Deze aanpak sluit aan op het agile principe dat ING binnen de gehele organisatie toepast: stapsgewijs verbetering realiseren op basis van de wensen van klanten en gebruikmakend van moderne technologie.

Voor iedereen

Geïnteresseerden die nog niet beleggen bij ING kunnen de app ook gebruiken, onder meer om recente beurskoersen te zien. In de toekomst zal de Mobiel Beleggen App verder uitgebreid worden, bijvoorbeeld met Beleggen met Beheer of met de mogelijkheid in de app geld over te schrijven naar een beleggingsrekening. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van de app. Klanten met Zelf op de Beurs betalen alleen de gebruikelijke kosten van dit product (de basisfee, de servicefee en eventuele transactiekosten).

Nu downloaden

Favicon for apps.apple.com ‎ING Beleggen apps.apple.com
Favicon for play.google.com ING Beleggen - Apps on Google Play play.google.com
Citaten
We zien dat beleggen in populariteit toeneemt. Klanten verwachten bovendien van ons dat we investeren in innovatie. De Mobiel Beleggen App is daarin weer een nieuwe stap waarmee we klanten inzicht en overzicht bieden in hun financiële zaken.  Arnout Bloys van Treslong - directeur Tribe Beleggen & Experience Private Banking

Contactgegevens

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL