Maurits Duynstee zet loopbaan buiten ING voort

ING_foto-maurits-duynstee_620x324_tcm162-132293.jpg
  • jpg

Maurits Duynstee, head of ING Wholesale Banking Netherlands, heeft besloten zijn carrière buiten ING voort te zetten. Duynstee was bij ING verantwoordelijk voor een breed zakelijk klantsegment in Nederland, van middelgrote bedrijven tot multinationals. Duynstee (50) was lid van de directie van ING Bank Nederland en van het ING Wholesale Banking Executive Team.

Duynstee kwam in 2008 naar ING en werd benoemd tot head of Corporate Finance. Sinds 2010 werd Duynstee daarnaast ook directeur Corporate Clients & Products in Nederland. In 2016 werd hij head of Wholesale Banking Netherlands.

Vincent van den Boogert, CEO ING in Nederland: “Maurits heeft in de bijna 10 jaar dat hij bij ING gewerkt heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het verder uitbouwen van de positie van ING als de huisbank van multinationals en grote bedrijven in Nederland. We zijn Maurits hiervoor zeer erkentelijk en wensen hem succes met de volgende stap in zijn carrière.”

Nadere informatie over de invulling van de functie van Duynstee volgt op een later moment.

Citaten

Maurits heeft in de bijna 10 jaar dat hij bij ING gewerkt heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het verder uitbouwen van de positie van ING als de huisbank van multinationals en grote bedrijven in Nederland. We zijn Maurits hiervoor zeer erkentelijk en wensen hem succes met de volgende stap in zijn carrière. Vincent van den Boogert - CEO ING in Nederland

Contactgegevens

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL