ING Private Banking introduceert live VR 360 bij golf

Wereldprimeur tijdens flight Joost Luiten

VR_360_persbericht_img_kl_tcm162-131415.jpg
  • jpg

ING Private Banking introduceert tijdens het KLM Open een wereldprimeur. Bezoekers kunnen met een virtual reality-bril in 3D realtime meelopen met de flight van golfprofessional Joost Luiten en andere topspelers zoals Bernd Wiesberger en Chris Wood. Hierdoor kunnen zij vanaf morgen live het spel door de ogen van de winnaar van het KLM Open 2013 en 2016 beleven.

What's next Experience

Tijdens het KLM Open, van 14 tot en met 17 september op The Dutch in Spijk, staat innovatie centraal in de ING Private Banking What’s next Experience. Joost Luiten: “Ik ben er trots op dat ik als eerste speler onderdeel uitmaak van deze wereldprimeur op de European Tour. Een 360 graden camera loopt met mij mee tijdens de flight en brengt in beeld wat ik zie. Van medespelers tot publiek, van de eerste slag tot de laatste putt. Dichterbij het golfspel kun je als publiek niet komen!”

The Next Rembrandt

Naast de VR beleving krijgen bezoekers van de ING Private Banking What’s next Experience in het promodorp de unieke kans om ‘The Next Rembrandt’ te bewonderen, een 3D geprint schilderij dat wereldwijde aandacht kreeg. Het schilderij is gebaseerd op 346 werken van Rembrandt.

VR 360 live is een initiatief van ING Private Banking en wordt mede mogelijk gemaakt door de goede relatie van TIG Sports met de organisatie van de European Tour. Live virtual reality past bij de ambitie van de bank om op een relevante wijze bij te dragen aan de vernieuwing van de golfsport. Vorig jaar introduceerde de bank daarom in samenwerking met de partners van het KLM Open Beat the Pro voor. Samen met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) heeft ING Private Banking de populaire Golf.nl app ontwikkeld.

Citaten

Ik ben er trots op dat ik als eerste speler onderdeel uitmaak van deze wereldprimeur op de European Tour. Een 360 graden camera loopt met mij mee tijdens de flight en brengt in beeld wat ik zie. Van medespelers tot publiek, van de eerste slag tot de laatste putt. Dichterbij het golfspel kun je als publiek niet komen!  Joost Luiten - golfprofessional

Contactgegevens

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL