ING presenteert Dribbels & Dromen: over het bijzondere voetballeven van Ruud van Nistelrooy

Het amateurvoetbal in de schijnwerpers met voetbaldocumentaire

Voetbal is veel meer dan een sport: voor velen is voetbal een belangrijk onderdeel van het leven. Dat geldt ook voor ex-international Ruud van Nistelrooy. In de voetbaldocumentaire Dribbels & Dromen volgt de kijker het bijzondere voetballeven van Van Nistelrooy. Hij laat niet alleen zien wat voetbal voor hem betekent, maar ook wat het betekent voor al die Nederlanders die er wekelijks mee bezig zijn. Op het veld, maar vooral ook langs de lijn en in de kantine. Dribbels & Dromen is te zien op www.ing.nl/voetbal en op YouTube.

Het begint bij amateurvoetbal

“Dribbels & Dromen is ontzettend gaaf geworden en ik ben trots op het eindresultaat. Ik vind het mooi dat je ziet dat amateurvoetbal van ons allemaal is,” aldus Ruud van Nistelrooy na het zien van de documentaire. “Er zijn wekelijks zoveel Nederlanders mee bezig. Als voetballer, supporter, maar zeker ook als vrijwilliger. Trainers, scheidsrechters, penningmeesters en de materiaalman, elke liefhebber kan zich identificeren. Wie heeft geen vriendschap voor het leven zien ontstaan op de amateurclub? En elke voetballer droomt toch van wedstrijden in de grootste stadions? De mooie dromen die worden gekoesterd, het begint bij amateurvoetbal. En dat laat Dribbels & Dromen prachtig zien.”

Het amateurvoetbal vooruit helpen

Met Dribbels & Dromen zet ING als hoofdsponsor van de KNVB het amateurvoetbal in de schijnwerpers. Manager Sportsponsoring van ING, Steven Sedee: “ING wil structureel een bijdrage leveren aan het waarmaken van de ambities van amateurverenigingen. De verenigingen staan aan de basis van de maatschappelijke rol van het Nederlandse voetbal. Ze zijn belangrijk voor de jeugd, voor hun ouders en voor de wijken waar ze gevestigd zijn. Daarom wil ING het amateurvoetbal een stap vooruit helpen.” ING zet zich met volle overgave in voor het amateurvoetbal in Nederland met verschillende activiteiten, zoals het sponsoren van materialen en met kennis en advies om de financiële huishouding van verenigingen gezond te maken en te houden.

De voetbaldocumentaire Dribbels & Dromen is online te bekijken via www.ing.nl/voetbal en via het ING YouTube-kanaal.

Citaten

ING wil structureel een bijdrage leveren aan het waarmaken van de ambities van amateurverenigingen. De verenigingen staan aan de basis van de maatschappelijke rol van het Nederlandse voetbal. Ze zijn belangrijk voor de jeugd, voor hun ouders en voor de wijken waar ze gevestigd zijn. Daarom wil ING het amateurvoetbal een stap vooruit helpen. Steven Sedee - Manager Sportsponsoring ING
Dribbels & Dromen is ontzettend gaaf geworden en ik ben trots op het eindresultaat. Ik vind het mooi dat je ziet dat amateurvoetbal van ons allemaal is. Ruud van Nistelrooy - ex-international

Contactgegevens

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL