ING start zakelijke campagne Vernieuwen

Extra hulpmiddelen om vernieuwing makkelijker te maken

Vernieuwen_beeld_tcm162-101101.png
  • png
Ondernemers zijn als geen ander bezig met vernieuwing. Snelle ontwikkelingen, zoals slimmere computers en goedkoper wordende technologieën maken dit mogelijk. Het steeds blijven verbeteren van processen en producten is noodzakelijk om succesvol te blijven ondernemen. ING richt zich in een nieuwe campagne op vernieuwen en biedt ondernemers kennis en hulpmiddelen om het eenvoudiger te maken.

Kennis en hulpmiddelen

ING biedt ondernemers de instrumenten om te blijven vernieuwen.Zo helpt ING ondernemers met het vergroten van hun slagkracht en inzicht in financiële middelen. Een daarvan is Leasecalculator, vanaf vandaag te vinden op ING.nl. Met dit middel heeft de ondernemer direct inzicht in de maandelijkse rente en aflossing van de financiering. Op basis van eigen scenario’s kan eenvoudig worden bepaald hoe de toekomstige lasten zich kunnen ontwikkelen. Op basis daarvan kan hij snel een afgewogen keuze maken.Een ander middel is Creditwatch, een app die klanten op elk moment inzicht biedt in de financiering en de ontwikkeling van zijn debiteurenportefeuille bij ING Commercial Finance.

Frisse blik op eigen business model

Ook wil ING ondernemers helpen met expertise uit haar eigen netwerk voor een frisse blik op hun business model. Daarvoor is deze maand Business Boost gestart. Dit is een serie van bijeenkomsten waarbij een ondernemer in twee uur tijd aan de slag gaat met zijn eigen business model en samen met experts en andere ondernemer onderzoekt waar voor zijn/haar bedrijf de kansen liggen. Met het Business Model Canvas, gaan 100 ondernemers per keer aan de slag aan tien tafels van tien personen. ING start met 27 bijeenkomsten en bouwt dit uit met een platform, specialistische sessies en een landelijk evenement eind 2016.

Ontwikkelen nieuwe dienstverlening

Tenslotte werkt ING in het Ondernemerslab samen met ondernemers aan nieuwe dienstverlening.  In het Ondernemerslab nodigen we ondernemers uit om met ons mee werken aan verschillende nieuwe proposities en dienstverlening.

Samen met ondernemers

Centraal in de campagne staat dat ING samen werkt met ondernemers. Niet alleen in het Ondernemerslab, maar ook op andere plekken, zoals  in de TV-commercial en in de kantooruitingen. Daarin spelen de ING Starters van de Maand HappitechBannerwise en Overhemden.com een prominente rol.

Contactgegevens

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL