Ruim 1700 theaterliefhebbers op uitnodiging van ING naar Broadway-musical Pippin in Carré

ING Carre Pippin meetngreet PBW_0033_620x324_tcm162-100833.jpg
  • jpg

Ruim 1700 theaterliefhebbers namen zondag een kijkje in Koninklijk Theater Carré. Voor velen was dit hun eerste bezoek aan Carré. Zij hadden een prijsvraag gewonnen en mochten daarom de Broadway-musical Pippin in het Amsterdamse theater bezoeken. Om kans te maken om de show te bezoeken konden de deelnemers via Facebook motiveren waarom juist zij de kaarten zouden moeten winnen. Het theaterbezoek werd mogelijk gemaakt door ING, hoofdsponsor van Carré.

Meet & Greet met hoofdrolspeler Kyle Dean Massey

Uit de bijna 1000 inzendingen werd de motivatie van Sandra Timmer uit Oudehaske geselecteerd. Zij mocht samen met haar dochter na de voorstelling Kyle Dean Massey, hoofdrolspeler van de musical, ontmoeten. Sandra schreef het volgende:

Ik wil heel graag samen met mijn dochter Stephanie (26) naar Pippin. Zij is een groot musical fan en heeft daarom de keuze gemaakt om twee jaar in Londen te gaan wonen en werken om daar musicals te gaan bezoeken. Stephanie heeft de musical Wicked al meer dan 80 keer gezien. Nu zij weer terug is in Nederland merk ik dat zij naar het theater gaan heel erg mist. In Friesland is er geen goed aanbod en daarnaast kan zij het zich momenteel ook niet veroorloven om naar de Randstad te gaan. Stephanie is een grote fan van Kyle Dean Massey, die ook een van de hoofdrollen in de musical Wicked op Broadway speelde. Stephanie zou heel graag willen dat hij haar vest van Wicked signeert bij de artiesten uitgang.“

ING is de trotse hoofdsponsor van Koninklijk Theater Carré. In Pippin wordt zang en dans gecombineerd met hoogstaande acrobatiek en magische circusacts. Dat de show in Carré staat, is erg speciaal. Nederland is namelijk het eerste Europese land waar de originele Amerikaanse voorstelling te zien is. Pippin is nog tot en met 10 april te zien in Koninklijk Theater Carré.

ING streeft ernaar om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor een breed publiek. ING sponsort daarom verschillende kunst- en cultuurprojecten en richt zich op bekende Nederlandse instituten zoals het Rijksmuseum, het Concertgebouworkest, Kunsthal Rotterdam en Drents Museum.

Meer informatie over ING en Carré is te vinden op onze website.

Contactgegevens

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL