Vernieuwde ING Private Banking Golfweek op Prise d’eau

Dé golf experience van Nederland van 7 tot en met 9 juli

De tweede editie van de ING Private Banking Golfweek vindt plaats van 7 tot en met 9 juli op golfclub Prise d’eau in Tilburg. De ING Private Banking Golfweek is een initiatief van hoofdsponsor ING Private Banking, TIG Sports en de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF). Een evenement voor jong en oud waarbij kijken, beleven en zelf doen centraal staan. Dit unieke evenement waar topsport en breedtesport samenkomen is op 6 april aangekondigd op golfclub Prise d’eau. Robert Jan Derksen introduceerde dé golf experience van Nederland.

Tijdens de ING Private Banking Golfweek komen actieve golfers en nieuwkomers in contact met de vele facetten van de golfsport. Er is topsport in de vorm van een kwalificatietoernooi voor het KLM Open, waarbij 24 Nederlandse professionals de strijd aan gaan om twee wildcards. Ook keert de ING Private Banking Cup terug, een jeugdcompetitie voor 16 golfverenigingen, met als inzet gratis toegang tot het KLM Open voor de hele vereniging.

ING Private Banking Golf Week_tcm162-123895.jpg
  • jpg

Kijken, beleven en zelf doen centraal

Zelf golfen tijdens de ING Private Banking Golfweek is ook mogelijk. De baan van Prise d’eau is open voor publiek en er zijn gratis golflessen te volgen bij De Golf Academie. Zo zijn er ook masterclasses van bekende golfers en voor kinderen is er het jeugdprogramma Raak!. Joost Luiten zal op zaterdag 8 juli een actieve rol vervullen op het evenement. Daarnaast zijn er tal van fun-activiteiten zoals trickshows, longest-drive competities, footgolf, het testen van de nieuwste golfspullen en ’s avonds feest met verschillende optredens.

Legends Golf Trophy

Nieuw is de toevoeging van de Legends Golf Trophy. Een team van Nederlandse sporthelden neemt het in een Ryder Cup format op tegen een team van bekende buitenlandse topsporters. De gesprekken met verschillende buitenlandse en Nederlandse spelers en team captains zijn gaande. Op dit moment is al bekend dat Ronald de Boer en Ruud Gullit hier aan gaan meedoen.

Prise d’eau

Prise d’eau is dit jaar voor het eerst gastheer van de ING Private Banking Golfweek. De keuze voor de Tilburgse club is ingegeven door de opzet van de prachtige 27 holes baan, de centrale ligging in Brabant en het enthousiasme onder de leden van de club. Prise d’eau zal in samenwerking met organisator TIG Sports, ING Private Banking en de NGF zoveel mogelijk golfers en golfverenigingen betrekken bij de ING Private Banking Golfweek. Voor meer info: www.inggolfweek.nl.

Over hoofdsponsor ING Private Banking

ING Private Banking zet zich als toegewijd hoofdsponsor in voor het Nederlandse golf om de sport te verjongen en topgolf te stimuleren. Vanuit ons ondernemende en innovatieve karakter werken we samen met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie enerzijds aan vernieuwing in de golfsport en anderzijds aan meer plezier en beleving voor golfers.

Contactgegevens

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL