ING benoemt Rob van Veldhuizen tot hoofd Corporate Finance M&A Nederland

ING Wholesale Banking, de internationale zakenbanktak van ING, heeft Rob van Veldhuizen aangesteld als hoofd van Nederlandse fusie- en overnametak van ING. Hij is per 1 februari gestart in zijn nieuwe functie Head of Corporate Finance Mergers & Acquisitions Nederland.

Rob van Veldhuizen werkt sinds 2008 bij ING en heeft bijna twintig jaar ervaring in Corporate Finance. Hij volgt Robert Specken op, die een nieuwe uitdaging heeft gevonden buiten ING.

“Rob van Veldhuizen is een door de markt en collega’s gerespecteerde adviseur bij wie de leiding van het M&A team in uitstekende handen is”, zegt Maurits Duynstee, Hoofd van ING Wholesale Banking Nederland en wereldwijd verantwoordelijk voor Corporate Finance bij ING. “We zijn Robert Specken zeer erkentelijk voor de rol die hij heeft gespeeld bij het bereiken van de nummer-één-positie die ING Corporate Finance nu heeft in de Benelux. We wensen zowel Rob als Robert uiteraard veel succes in hun nieuwe functie.”

Citaten

Rob van Veldhuizen is een door de markt en collega’s gerespecteerde adviseur bij wie de leiding van het M&A team in uitstekende handen is Maurits Duynstee - Hoofd ING Wholesale Banking Nederland en wereldwijd verantwoordelijk voor Corporate Finance bij ING

Contactgegevens

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL