Twyp breidt uit: nu eenvoudig de rekening betalen en delen met vrienden

twyp header_tcm162-96124 (1).jpg
  • jpg
Vanaf vandaag is er een nieuwe versie van Twyp beschikbaar. Daarmee is het mogelijkom naar meerdere Twyp-vrienden een betaalverzoek te sturen, bijvoorbeeld als je een rekening of een cadeau hebt voorgeschoten.Een bankrekeningnummer intoetsen hoeft niet, de app werkt namelijk via de contactenlijst in de telefoon.De Twyp-vrienden ontvangen ieder een betaalverzoek voor hun deel van de rekening en betalen snel terug door deze betaling alleen te bevestigen met hun PIN-code. Twyp-gebruikers kunnen elkaar zo makkelijk en snel geld betalen. De app is gratis en werkt op smartphones met Android en iOS. Twyp (‘The Way You Pay’) is door iedereen te gebruiken, ongeacht de bank.

Vernieuwen op basis van klantfeedback

Twyp is een idee van ING en is eind vorig jaar geïntroduceerd in Spanje. In januari 2016 is Twyp in Nederland gelanceerd.ING brengt regelmatig nieuwe versies uit van Twypvolgens het agile principe: stapsgewijs verbeteren op basis van de feedback van gebruikers. Met de nieuwe functionaliteit ‘betaalverzoek’ is het heel makkelijk om meerdere vrienden het geld snel terug te laten betalen. Twyp-gebruikers kunnen nu ook eenvoudig van de uitstaande betaalverzoeken zien wie er al betaald heeft en wie nog niet.

Twyp werkt met iDEAL en credit card

Na het downloaden van Twyp maakt de gebruiker gemakkelijk een bedrag over naar het Twypaccount via iDEAL of creditcard. Vanuit het Twyp account kunnen dan over en weer betalingen worden gedaan op basis van de telefoonnummers uit de contactenlijst op de smartphone. Je betaalt, terwijl je met elkaar chat. Door de keuze om Twyp niet aan een specifieke bank of bankrekening te koppelen, kan iedereen Twyp gebruiken. Twyp is te downloaden in de App Store en  Google Play. Na het downloaden kan een gebruiker binnen 30 seconden een Twypaccount activeren.

Contactgegevens

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL