Kijk Vooruit helpt ING klant met financiële planning

Nieuwe functionaliteit in de Mobiel Bankieren App

KV Header_tcm162-106812.png
  • png
Vanaf vandaag start ING met Kijk Vooruit, een nieuwe functionaliteit in de Mobiel Bankieren App. Met Kijk Vooruit kunnen klanten eenvoudig zien welke automatische overboekingen en afschrijvingen er de komende 35 dagen gepland staan. Bovendien zien klanten voorspelde afschrijvingen, op basis van eerdere afschrijvingen, die zij kunnen verwachten in de komende periode. Dit geeft klanten de mogelijkheid om tijdig te reageren om bijvoorbeeld roodstand te voorkomen

Klanten helpen om financieel fit te worden

Jeroen Losekoot, Manager Marketing Internet & Mobiel bij ING: “ING wil klanten helpen om financieel fit te worden en te blijven door hen inzicht en overzicht te bieden op hun financiële zaken en door bankieren makkelijker te maken. Veel mensen weten wel hoeveel er per maand binnenkomt. Maar hoeveel gaat er precies uit? En wanneer? Met Kijk Vooruit geven we klanten meer inzicht in hun geldzaken. Hierdoor krijgen klanten meer grip op hun financiën en de mogelijkheid om tijdig te reageren, bijvoorbeeld door roodstand te voorkomen.”Klanten kunnen binnen Kijk Vooruit kiezen wat ze willen zien: alleen de zekere overboekingen en afschrijvingen, alleen de voorspelde afschrijvingen of een combinatie hiervan. De klant kan Kijk Vooruit zelf aan of uit zetten. De komende weken komt deze nieuwe toepassing geleidelijk beschikbaar voor alle particuliere gebruikers van de Mobiel Bankieren App die één of meerdere Particuliere Betaalrekeningen en een iOS of Android toestel hebben. De verwachting is dat in augustus alle particuliere gebruikers van de Mobiel Bankieren App Kijk Vooruit kunnen gebruiken.

Vernieuwen in co-creatie met klanten en medewerkers

Kijk Vooruit is volgens het agile principe ontwikkeld: stapsgewijs vernieuwen in samenwerking met klanten. Pas als het product of de dienst voldoet aan de klantbehoeften wordt het aan alle klanten beschikbaar gesteld. En op basis van reacties van klanten wordt Kijk Vooruit weer verder ontwikkeld.

Op dit moment maken ruim 2,6 miljoen klanten gebruik van de Mobiel Bankieren App die samen gemiddeld 90 miljoen keer per maand inloggen. Steeds meer klanten zien het gemak van mobiel bankieren en gebruiken de app om beter inzicht en grip te krijgen.

Citaten

Veel mensen weten wel hoeveel er per maand binnenkomt. Maar hoeveel gaat er precies uit? En wanneer? Met Kijk Vooruit geven we klanten meer inzicht in hun geldzaken. Hierdoor krijgen klanten meer grip op hun financiën en de mogelijkheid om tijdig te reageren, bijvoorbeeld door roodstand te voorkomen Jeroen Losekoot - ING Manager Marketing Internet & Mobiel

Contactgegevens

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL