ING bedankt Rijswijk met de realisatie van natuurspeelplek

Tridion_tcm162-111875.jpg
  • jpg
Bewoners van Rijswijk hebben vandaag tijdens een groot festijn gekozen voor een natuurspeelplek. Dit project wordt samen met de gemeente en ING gerealiseerd. Tijdens de feestelijke avond, die door John Williams werd gepresenteerd, nam burgemeester Bezuijen van Rijswijk de prijs voor het winnende project in ontvangst.

Eerder werd bekend dat gemaakt dat gemeente Rijswijk, in samenwerking met ING, drie projecten had geselecteerd waar de bewoners uit konden kiezen: een openbare BBQ-plek, een natuurspeelplek of een outdoor dj-tafel. Vandaag mochten de Rijswijkers op verschillende plekken in de stad, middels de ‘Blije Stemming’, hun voorkeur voor een van deze projecten aangeven.

ING bedankt met dit gebaar de stad waar zij in Nederland procentueel de meeste klanten heeft. Bijna driekwart (74%) van de inwoners van Rijswijk is als particulier klant bij ING. Voor de bedrijven is dat ruim de helft (55%). Als dank hiervoor zorgt ING dat de natuurspeelplek samen met de gemeente wordt gerealiseerd. Kirsten Ottens, directeur van het ING Nederland fonds: “Het winnende project helpt mensen verder, is duurzaam en heeft de steun uit de maatschappij. Deze dag heeft onze verwachtingen overtroffen. De Rijswijkers hebben laten zien dat ze alle projecten omarmen. We zijn blij dat we hen op deze manier mogen bedanken.”

Ook vanuit de gemeente kijkt men terug op een succesvolle dag: “Het was een bijzondere dag”, laat burgemeester Bezuijen van Rijswijk weten. “De inwoners hebben deze dag hun stem laten horen met als resultaat dat de natuurspeelplek nu gerealiseerd gaat worden. De ING wilde ons bedanken en dat is zeer goed gelukt.”

Ballenjongens en –meiden selectiedag

Naast de ‘Blije Stemming’ en de feestavond was er bij Sportpark Hoekpolder onder leiding van Pierre van Hooijdonk een ING Ballenjongens en –meiden Selectiedag. De ex-international selecteerde een aantal kinderen van 12 tot 16 jaar die langs de lijn zullen staan bij de oefenwedstrijd Nederland-België op 9 november in de Amsterdam ArenA. Daarnaast bezochten collega’s van ING bijna 1.000 bewoners van de verzorgingstehuizen in Rijswijk waar zij gebak uitdeelden. 

Citaten

Het winnende project helpt mensen verder, is duurzaam en heeft de steun uit de maatschappij. Deze dag heeft onze verwachtingen overtroffen. De Rijswijkers hebben laten zien dat ze alle projecten omarmen. We zijn blij dat we hen op deze manier mogen bedanken Kirsten Ottens - directeur ING Nederland Fonds

Contactgegevens

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL