Maurits Duynstee benoemd tot Head of ING Wholesale Banking Netherlands

Maurits Duynstee is benoemd tot Head of ING Wholesale Banking Netherlands per 1 november 2016. Hij wordt verantwoordelijk voor een breed zakelijk klantsegment in Nederland, van middelgrote bedrijven tot multinationals en voor een breed palet aan product- en coverage teams in de Nederlandse markt. Duynstee (48) wordt ook lid van de directie van ING Bank Nederland en van het ING Wholesale Banking Executive Team.

Sinds zes jaar is Duynstee Directeur Corporate Clients & Products in Nederland en is als Global Co-head wereldwijd verantwoordelijk voor Corporate Finance bij ING. Hierbij heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan het verder uitbouwen van de positie van ING als de huisbank van multinationals en grote bedrijven in Nederland. Als nieuw hoofd voor Wholesale Banking in Nederland zal hij zich ook gaan richten op het verstevigen van de klantrelaties in de Nederlandse zakelijke markt door de internationale productexpertise van Wholesale Banking mee te nemen naar middelgrote bedrijven (mid corporates) in Nederland.

Om het aanbod voor zakelijke klanten in Nederland verder uit te breiden, wordt Duynstee nu ook direct verantwoordelijk voor de product- en coverage teams voor Real Estate Finance, Structured Acquisition Finance en Financial Institutions in Nederland. Hij blijft leiding geven aan ING Corporate Clients & Products in Nederland en zet ook zijn verantwoordelijkheid voort als Co-head Corporate Finance wereldwijd.

Contactgegevens

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL