Nu ook Apple Pay beschikbaar voor de ING Creditcard

Stream.jpg
  • jpg

Vanaf vandaag kunnen ING-klanten naast de ING Betaalpas ook met hun ING Creditcard betalen via Apple Pay. Hierdoor hebben klanten nog meer keuze in betaalmogelijkheden en kunnen ze snel, gemakkelijk en veilig aankopen doen. Zo maakt ING mobiel betalen op nog meer plekken mogelijk.

Makkelijk en snel bankzaken regelen

In juni 2019 heeft ING Nederland Apple Pay naar Nederland gebracht. Betalen is makkelijker dan ooit met Apple Pay. Het werkt in alle winkels waar je contactloos kan betalen, maar ook in apps en webshops. We zijn blij dat onze klanten nu naast de ING Betaalpas ook met de ING Creditcard via de iPhone, iPad, Apple Watch en Mac kunnen betalen. Al onze betaalmiddelen kun je nu via de mobiel gebruiken: Passen, betaalverzoek, iDEAL én Apple Pay. Zo blijven we onze betaaldiensten innoveren.

Instellen via de Apple Wallet

Een ING Creditcard of Platinumcard kan direct vanuit de Apple Wallet op je toestel worden toegevoegd. Bij het toevoegen van een nieuwe kaart kiest de klant voor ‘ING’ en dan ‘Creditcard’. Met de camera van het toestel kan de kaart dan worden gescand. Een gedetailleerde uitleg hiervan is te vinden op ing.nl/apple-pay-credit.

Veiligheid & privacy

Beveiliging en privacy vormen de kern van Apple Pay. Elke Apple Pay-aankoop wordt geverifieerd met slechts een oogopslag of een aanraking met Face ID of Touch ID, of de toegangscode van het apparaat. Bij het gebruik van een creditcard of betaalpas bij Apple Pay, worden de werkelijke kaartnummers niet op het apparaat of op de Apple-servers opgeslagen. In plaats daarvan wordt een uniek Device Account Number toegewezen, versleuteld en veilig opgeslagen in het Secure Element op het apparaat. Elke transactie is geautoriseerd met een eenmalige unieke dynamische beveiligingscode.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over ING en Apple Pay op ing.nl/apple-pay-credit.

Contactgegevens

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL