Kerstconcert voor iedereen toegankelijk

ING sponsort kerstconcert van The Streamers

 

Vandaag hebben The Streamers, de band bestaande uit 16 Nederlandse artiesten, aangekondigd op tweede kerstdag een kerstconcert te verzorgen in de Winter Efteling. Als liefhebber van muziek is ING wederom trotse hoofdsponsor van het live event, dat in de vorige edities tot wel twee miljoen kijkers trok. De gratis livestream begint op 26 december om 20.30 uur. Met bijdragen uit de fooienpot steunen we UNICEF.

 

Samenzijn tijdens kerst

In het afgelopen jaar hebben The Streamers al drie concerten gegeven. Zij staken Nederland een hart onder de riem tijdens de lockdown. Vanwege de nieuwe maatregelen voelde de band de behoefte om opnieuw voor Nederland op te treden. Guus Meeuwis, artiest en initiatiefnemer: “Kerst draait om samenzijn. Nu dat maar beperkt mogelijk is, willen we Nederland graag weer een mooie avond bezorgen en samen dit keer iets terug geven aan het goede doel.”

We willen Nederland graag weer een mooie avond bezorgen en samen dit keer iets terug geven aan het goede doel  Guus Meeuwis, initiatiefnemer The Streamers

Livestream maakt concert toegankelijk voor iedereen

The Streamers werden begin 2021 opgericht door artiesten Guus Meeuwis en Kraantje Pappie. In de afgelopen anderhalf jaar speelden The Streamers vanuit Koninklijk Theater Carré, Paleis Noordeinde en De Kuip. De gelegenheidsband bleek een verbindende factor te zijn tijdens de lockdown. De livestreams werden door miljoenen mensen bekeken.

“The Streamers hebben Nederland een hart onder de riem gestoken in moeilijke tijden. Dat we tijdens de feestdagen weer mogen genieten van een avond vol goede muziek is een cadeau voor alle fans, "aldus Ruud van Dusschoten, CEO van ING in Nederland. "De afgelopen edities hebben we veel enthousiaste reacties ontvangen, van fans die concerten erg missen door de maatregelen, maar ook van mensen die dankbaar waren eindelijk een concert te kunnen meemaken. Dat is voor ons een extra motivatie om dit soort initiatieven mogelijk te maken.”

The Streamers hebben Nederland een hart onder de riem gestoken in moeilijke tijden. Wij hebben veel enthousiaste reacties ontvangen. Dat is voor ons een extra motivatie om dit soort initiatieven mogelijk te maken. Ruud van Dusschoten, CEO ING in Nederland

Fooienpot voor het goede doel

Tickets voor dit unieke event zijn gratis. Fans wordt gevraagd om te doneren aan de fooienpot, waarvan de opbrengst ten goede komt aan UNICEF. Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie biedt UNICEF wereldwijd hulp aan kinderen. Alle fans kunnen gratis kaarten bestellen via www.thelivestreamers.nl. Klanten van ING maken daarnaast kans op een digitale meet & greet met gastartiest Emma Heesters.

Contactgegevens

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL