ING verhoogt de spaarrente

Per 1 maart 2023 verhoogt ING de variabele spaarrente voor haar klanten. Het rentepercentage zal afhankelijk zijn van het saldo van spaarders. Alle particuliere klanten zullen 0,50% rente ontvangen over het spaarsaldo tot en met €10.000 op de Oranje Spaarrekening*. Dit betekent dat het grootste deel van de spaarders bij ING deze rente zal ontvangen over hun gehele spaarsaldo. Ook voor zakelijke en private banking klanten wordt de rente verhoogd.

 

Vanaf 1 maart 2023 ontvangen particuliere klanten van ING 0,50% rente over de eerste €10.000 op de Oranje Spaarrekening, daarboven wordt de rente 0,40% tot en met 1 miljoen euro.

Oranje Spaarrekening feb 2023.png
  • png

Zakelijke klanten ontvangen 0,45% rente tot €25.000 op de Zakelijke Oranje Spaarrekening, daarboven wordt de rente 0,40% tot en met 10 miljoen euro.

Zakelijke Oranje Spaarrekening feb 2023.png
  • png

 Daarnaast vergoedt ING 0,40% op de derdengeldenrekening tot een saldo van 20 miljoen euro, eveneens vanaf 1 maart 2023.

 

De rentes die ING hanteert – voor zowel sparen als hypotheken – zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder de renteniveaus op internationale kapitaal- en geldmarkten, de balanspositie van de bank in een land, de kosten die de bank maakt en de productspecificaties en concurrentieverhoudingen op verschillende nationale markten.

 

Het volledige renteoverzicht van variabele spaarproducten is te vinden op de website van ING.  Particuliere klanten: www.ing.nl/particulier/sparen/spaarrente-verhoging

Zakelijke klanten: https://www.ing.nl/zakelijk/sparen/zakelijke-oranje-spaarrekening

Private Banking klanten: https://www.ing.nl/private-banking/producten/sparen/overzicht-spaartarieven

 

*Het rentepercentage van 0,50% geldt over een spaarsaldo tot en met €10.000 per Oranje Spaarrekening, het standaard spaarproduct voor particuliere klanten van ING.

Contactgegevens

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL