ING verhoogt de spaarrente

Per 15 augustus 2023 verhoogt ING de variabele spaarrente voor haar klanten. Het rentepercentage zal afhankelijk zijn van het saldo van spaarders. Alle particuliere klanten zullen 1,25% rente ontvangen over het spaarsaldo tot en met €10.000 op de Oranje Spaarrekening*. Dit betekent dat het grootste deel van de spaarders bij ING deze rente zal ontvangen over hun gehele spaarsaldo. Ook voor zakelijke en private banking klanten wordt de rente verhoogd.

 

Vanaf 15 augustus 2023 ontvangen particuliere klanten van ING 1,25% rente over de eerste €10.000 op de Oranje Spaarrekening, daarboven wordt de rente 1,15% tot en met 1 miljoen euro.

Tabel ING verhoogt de spaarrente juli 2023.png
  • png

De rentes die ING hanteert – voor zowel sparen als hypotheken – zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder de renteniveaus op internationale kapitaal- en geldmarkten, de balanspositie van de bank in een land, de kosten die de bank maakt en de productspecificaties en concurrentieverhoudingen op verschillende nationale markten.

 

Het volledige renteoverzicht van variabele spaarproducten vindt u hier:

Favicon for ing.nl Particuliere klanten ing.nl
Favicon for ing.nl Zakelijke klanten ing.nl
Favicon for ing.nl Private Banking klanten ing.nl

*Het rentepercentage van 1,25% geldt over een spaarsaldo tot en met €10.000 per Oranje Spaarrekening, het standaard spaarproduct voor particuliere klanten van ING.

Contactgegevens

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL