ING verkozen tot beste Private Bank

ING Private Banking wint verschillende awards

ING is wereldwijd in de prijzen gevallen als beste private bank. De bank won de afgelopen tijd verschillende awards. ING Private Banking werd door The Financial Times, MT1000 en het Engelse magazine Global Finance als nummer 1 private bank gekozen. Het succes van ING Private Banking is te danken aan persoonlijke dienstverlening, het innovatieve karakter en de ondernemende mentaliteit.

Ruud van Dusschoten, directeur ING Private Banking & Wealth Management, is blij met de gewonnen awards: “Wij zijn ongelofelijk trots op deze erkenning van zowel klanten als marktleiders. We worden beloond voor het feit dat wij geloven dat private banking meer is dan alleen beleggen en bankieren. Bij ING Private Banking trekken we geen grenzen tussen persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke ambities en gaan we juist het gesprek aan vanuit de totaalsituatie van onze klant. Onze benadering is heel persoonlijk en dat combineren we met innovaties waarmee we dagelijkse bankzaken voor onze klanten makkelijker maken. Zo was ING de eerste bank in Nederland die Apple Pay introduceerde.”

ING Private Banking won ook een aantal prijzen voor haar excellente customer service. “Deze scoort hoge ogen door de combinatie van persoonlijke service en digitale ervaring, onder andere door onze innovatieve aanpak op het gebied van financiële planning met het digitale ‘Forward Planning’, aldus Van Dusschoten.

Beste Private Bank

ING Private Banking viel in de prijzen bij The Financial Times, MT1000 en Global Finance.

The Financial Times heeft meer dan 120 particuliere banken beoordeeld. Een jury van 10 marktleiders heeft ING Private Banking als beste erkend met 3 awards voor de beste bank Nederland en Luxemburg en als beste bank for Customer Service in Europa.

Management Team doet elk jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers en dienstverleners van financiële diensten op de Nederlandse markt. Een onafhankelijk panel van zakelijke beslissers bestaande uit in totaal 4.476 respondenten en 2.081 bedrijven kozen dit jaar ING als nummer 1 private bank. Ook kreeg de bank maar liefst 3 eerste prijzen in de categorieën klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering.

Global Finance maakt elk jaar een ranglijst van de best presterende banken ter wereld, ING staat dit jaar boven aan de lijst als beste private bank voor ondernemers.

Citaten

Wij zijn ongelofelijk trots op deze erkenning van zowel klanten als marktleiders. We worden beloond voor het feit dat wij geloven dat private banking meer is dan alleen beleggen en bankieren. Bij ING Private Banking trekken we geen grenzen tussen persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke ambities en gaan we juist het gesprek aan vanuit de totaalsituatie van onze klant. Onze benadering is heel persoonlijk en dat combineren we met innovaties waarmee we dagelijkse bankzaken voor onze klanten makkelijker maken. Zo was ING de eerste bank in Nederland die Apple Pay introduceerde. Ruud van Dusschoten - directeur ING Private Banking & Wealth Management

Contact voor de media

Contactgegevens

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL