Apple Pay beschikbaar voor ING-klanten

Snel, gemakkelijk en veilig mobiel betalen

ING Apple Pay volledig beeld 620_tcm162-173419.jpg
  • jpg

ING lanceert vandaag Apple Pay, waarmee Nederlandse ING-klanten snel, gemakkelijk en veilig mobiel kunnen betalen. Met Apple Pay op iPhone, Apple Watch, iPad en Mac kunnen klanten snel en gemakkelijk aankopen doen in winkels, in apps en op websites. Klanten kunnen Apple Pay activeren in de ING Mobiel Bankeren App en hun betaalpas toevoegen aan de Wallet. Apple Pay werkt overal waar het mogelijk is om contactloos te betalen, in web shops en in apps. Hiermee maakt ING mobiel bankieren en mobiel betalen nog sneller en makkelijker voor haar klanten.

Makkelijk en snel mobiel betalenRoel Popping, directeur Betalen ING Nederland: "Voor ons als mobielste bank van Nederland is het heel vanzelfsprekend dat we Apple Pay naar Nederland brengen. We bedenken continu nieuwe manieren waarmee onze klanten hun geldzaken nog makkelijker kunnen regelen en Apple Pay past daar heel goed bij. Met Apple Pay betalen onze klanten met het grootste gemak met hun Apple apparaten zowel in winkels als onderweg en thuis.”

Eenvoudig instellen

Apple Pay is eenvoudig in te stellen. Klanten hoeven alleen maar Apple Pay te selecteren in de instellingen van de ING Mobiel Bankieren App, de betaalrekening te kiezen waarmee ze Apple Pay willen gebruiken en hun betaalpas toe te voegen aan de Wallet app. Met iPhone en Apple Watch kunnen klanten betalen met Apple Pay in winkels, restaurants, taxi's, automaten en nog veel meer plaatsen. Klanten die in Safari met Apple Pay in apps of op het web winkelen, hoeven geen lange accountformulieren handmatig in te vullen of herhaaldelijk verzend- en factuurinformatie op te geven. Elke Apple Pay-aankoop wordt geverifieerd met slechts een oogopslag of een aanraking met Face ID of Touch ID, of de toegangscode van het apparaat.

Veiligheid & privacy

Beveiliging en privacy vormen de kern van Apple Pay. Bij het gebruik van een creditcard of betaalpas bij Apple Pay, worden de werkelijke kaartnummers niet op het apparaat of op de Apple-servers opgeslagen. In plaats daarvan wordt een uniek Device Account Number toegewezen, versleuteld en veilig opgeslagen in het Secure Element op het apparaat. Elke transactie is geautoriseerd met een eenmalige unieke dynamische beveiligingscode.

Citaten

Voor ons als mobielste bank van Nederland is het heel vanzelfsprekend dat we Apple Pay naar Nederland brengen. We bedenken continu nieuwe manieren waarmee onze klanten hun geldzaken nog makkelijker kunnen regelen en Apple Pay past daar heel goed bij. Met Apple Pay betalen onze klanten met het grootste gemak met hun Apple apparaten zowel in winkels als onderweg en thuis. Roel Popping - directeur Betalen ING Nederland

Contactgegevens

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL