Verzekering met extra dekking voor ING-klanten direct afsluitbaar via de ING Mobiel Bankieren App

Zorgverzekering CZ nu ook via ING verkrijgbaar

De zorgverzekering van CZ is nu ook via ING af te sluiten. Het betreft de CZDirect Basisverzekering met – exclusief voor ING-klanten – extra dekkingen voor fysiotherapie en mondzorg in aanvullende pakketten. De zorgverzekering kan afgesloten worden via de ING Mobiel Bankieren App en Mijn ING en kost €128,30 per maand. 

Cornelia Coman, Directeur Verzekeringen en Consumptief Krediet ING Benelux: “In tijden van stijgende kosten is het mooi dat klanten nu ook via ons een aantrekkelijke zorgverzekering kunnen afsluiten, tegen een scherpe prijs, met extra voordeel in de vorm van dekkingen voor fysio en mondzorg. CZ staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Ook heel handig: de zorgverzekering verschijnt straks in je persoonlijke overzicht in de ING App en Mijn ING”.

 

Klanten van ING kunnen vanaf zondag 13 november gebruik maken van de scherpe premie voor de CZDirect Basisverzekering van €128,30 bij een eigen risico van €385 per jaar, en aantrekkelijke aanvullende dekkingen. Aanvragen en overstappen gaat eenvoudig via de ING Mobiel Bankieren App en in Mijn ING. Deze zorgverzekering geeft toegang tot alle Nederlandse ziekenhuizen. Ook kunnen klanten gebruik maken van de extra diensten van CZ, zoals bijvoorbeeld de SkinVision app en FitzMe app.

 

De CZDirect Basisverzekering wordt volledig door CZ uitgevoerd. ING heeft geen toegang tot de medische gegevens die gerelateerd zijn aan de verzekering. Op deze manier waarborgen we de privacy van klanten.

 

Voor meer informatie zie: https://www.ing.nl/particulier/verzekeren/czdirect-zorgverzekering

 

 

Contactgegevens

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL