ING wijzigt tarieven voor particuliere betaalpakketten per 1 maart 2020

ING wijzigt per 1 maart 2020 de tarieven van de particuliere betaalpakketten en een aantal betaalproducten. Het tarief van het OranjePakket stijgt met 15 cent naar € 1,70 per maand. De tarieven van de andere pakketten gaan met maximaal 50 cent per maand omhoog. ING investeert voortdurend in het vernieuwen en verbeteren van betaalproducten en -diensten. Bovendien zijn de kosten voor een veilig betalingsverkeer en om te kunnen blijven voldoen aan wet- en regelgeving toegenomen.

Overzicht tariefwijzigingen particuliere betaalpakketten*

20191115tabeltarfiefwijziging2_tcm162-183395.jpg
  • jpg

Klanten kunnen bij ING nog steeds goedkoop hun bankzaken regelen. Voor € 1,70 per maand kunnen klanten onder andere (contactloos) betalen met hun betaalpas en mobiele telefoon, gebruik maken van internetbankieren en de ING Mobiel Bankieren App, geld opnemen bij geldautomaten en geholpen worden door de klantenservice en op de ING-kantoren. 

Daarnaast wijzigen de tarieven van een aantal andere producten zoals de creditcard en het vervangen van de betaalpas. Kijk voor een volledig overzicht van de tariefwijzigingen op: ING.nl/tarieven2020.

Betalingsverkeer vernieuwen en verbeteren

ING investeert continu in het verbeteren en vernieuwen van betaalproducten- en diensten om het regelen van bankzaken voor klanten nog makkelijker te maken. De afgelopen 2 jaar heeft ING onder andere de IBAN-Naam Check en Instant Payments ingevoerd en de Mobiel Bankieren App verder verbeterd.

Digitaal vooruit helpen

Daarnaast investeert ING in het digitaal vaardiger maken van haar klanten, omdat dit het regelen van bankzaken makkelijker, sneller en overzichtelijker maakt. Klanten worden digitaal vooruit geholpen met onder andere workshops digitaal bankieren en persoonlijke begeleiding door digi-coaches op de ING-kantoren. Klanten die gebruik willen blijven maken van traditionele betaalmiddelen zoals overschrijvingskaarten, papieren acceptgiro’s en de Saldolijn kunnen dit vanzelfsprekend blijven doen.

Contact voor de media

Contactgegevens

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL