ING Private Banking Golfweek 2018 combineert vooruitgang en spektakel

De ING Private Banking Golfweek krijgt dit jaar een vervolg. De derde editie vindt plaats van 1 tot en met 3 juni op golfclub Prise d'eau in Tilburg. Vorig jaar bezochten bijna tienduizend liefhebbers het golfevenement waar zelf golfen, entertainment en spektakel centraal staan. Dankzij het succes van dit innovatieve concept, slaan ING Private Banking, organisator TIG Sports, de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie en KLM dit jaar de handen wederom ineen.

Steven Sedee, manager Sportsponsoring bij ING: "We kijken weer met veel enthousiasme uit naar de ING Private Banking Golfweek. ING Private Banking staat voor vooruitgang. Vanuit deze ambitie bekijken we ook ons partnership met de NGF en de Golfsport. We willen de sport in de breedte én het spel van onze klanten graag vooruithelpen met als missie: 'handicap omlaag, spelplezier omhoog.' Om dat te bereiken krijgen alle initiatieven van ING Private Banking met betrekking tot golf dezelfde focus. Zo ook tijdens de Private Banking Golfweek. Dit doen we vanuit de wetenschap dat een betere golfer meer plezier uit het spel haalt."

Zelf golfen

Voor bezoekers is de ING Private Banking Golfweek een uniek evenement waar men naast het kijken naar professioneel en spectaculair golfspel ook zelf kan golfen. Zo verzorgen de pro`s van NGF Golf Academie gratis lessen en is er de mogelijkheid zelf 9 holes te spelen. Kinderen maken op een leuke manier kennis met de golfsport met het Golf RAAK! Funpark.

Wild card KLM Open en Legends Golf Trophy

Tijdens de ING Private Banking Golfweek krijgen de beste golfpro's van Nederland wederom de kans de laatste wild card te winnen voor het KLM Open dat dit jaar van 13 tot en met 16 september op The Dutch plaatsvindt. Daarnaast maken ex-topsporters hun opwachting in de strijd om de Legends Golf Trophy. Team Nederland neemt het op tegen team Europa in een Ryder Cup wedstrijdvorm. Guus Hiddink heeft al toegezegd als captain van het Nederlandse team. Hiddink heeft Ruud Gullit, Taeke Taekema, Hein Vergeer en Ties Kruize al geselecteerd om de Nederlandse eer te verdedigen. Het team is gebrand op een revanche op team Europa. Vorig jaar speelde Nederland tegen een Europees team met o.a. Peter Schmeichel, Christian Karembeu en Gianfranco Zola. De gesprekken met de verschillende Nederlandse en Europese ex-topsporters zijn nu gaande en de complete samenstelling van de twee teams wordt later bekend gemaakt.

Prise d'eau

Prise d'eau is voor de tweede keer gastheer van de ING Private Banking Golfweek. De keuze voor de Tilburgse club is ingegeven door de opzet van de prachtige 27 holes baan, de enorme gastvrijheid, de centrale ligging in Brabant en het enthousiasme onder de leden van de club.

Gratis toegang

De toegang tot het evenement is gratis. Vooraf aanmelden via inggolfweek.nl is verplicht.

Citaten
We kijken weer met veel enthousiasme uit naar de ING Private Banking Golfweek. ING Private Banking staat voor vooruitgang. Vanuit deze ambitie bekijken we ook ons partnership met de NGF en de Golfsport. We willen de sport in de breedte én het spel van onze klanten graag vooruithelpen met als missie: ‘handicap omlaag, spelplezier omhoog.’ Om dat te bereiken krijgen alle initiatieven van ING Private Banking met betrekking tot golf dezelfde focus. Zo ook tijdens de Private Banking Golfweek. Dit doen we vanuit de wetenschap dat een betere golfer meer plezier uit het spel haalt. Steven Sedee - manager Sportsponsoring bij ING

Contactgegevens

Gerelateerde onderwerpen

Ontvang het laatste ING nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL